Izjava o zasebnosti

Izjava o varstvu podatkov

SPLOŠNO PRAVNO OBVESTILO

Ta izjava o zasebnosti (v nadaljnjem besedilu "izjava") vsebuje pravila v zvezi z obdelavo naročil, zagotavljanjem storitev in razširjanjem e-novic v spletni trgovini ter informacijami o ravnanju s podatki. S pričetkom uporabe te storitve se uporabniki strinjajo s pogoji te izjave, ki so stalno na voljo na strani spletne trgovine. Operater spletne trgovine si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni to obvestilo. Upravljalec se strinja, da ga zavezuje vsebina tega pravnega obvestila. Če ima obiskovalec vprašanje, ki na podlagi te objave ni jasno, nam napišite in naše kolege Vam bodo odgovorili na Vaše vprašanje. Operater se zavezuje, da bo ohranil kakovost spletne storitve na najvišji ravni, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti za škodo, nastalo zaradi neustrezne uporabe storitve oz. izdelka.

NAČELA UPRAVLJANJA PODATKOV

Bistven cilj operaterja je za varovanje zasebnosti obiskovalcev, spoštovanje pravice uporabnika do samoodločanja informacij. Operater upravlja in sprejme osebne podatke obiskovalcev ter zagotavlja vse varnostne, tehnične in organizacijske ukrepe, da zagotovi varnost zaupnih podatkov. Iz opisanih načel,zasebnosti bomo predstavili pričakovanja, ki so bile narejene in usklajene pred operaterjem kot nadzornik. Koncept zasebnosti operaterja temelji na prostovoljnem soglasju na podlagi informacij, ki se izvaja na vseh stopnjah uporabe storitve. Načela upravljanja podatkov so v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu podatkov. Obdelava podatkov, spletne trgovine, ki jih upravljavec izvede, ne daje osebne podatke tretjim osebam, razen ob predhodnega in izrecnega dovoljenja. S pošiljanjem naročila družbi za dostavo osebnih podatkov se kupec izrecno strinja.

Statistični podatki, zbrani iz osebnih podatkov uporabnikov, bodo posredovani tretji osebi le v tem primeru, če se iz statistike odvzame informacije o osebi, ki jih je oseba sporočila. Tako ni mogoče reproducirati nobenih osebnih podatkov posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki. Osebni podatki, zbrani v spletni trgovini s podatki iz drugih virov, nadzornik podatkov ne povezuje. Operaterji v tretjo državo (v tujino) ne pošiljajo uporabniških podatkov. Uporabniških podatkov bodo hranili poročila in analize, opravljene s splošnimi statističnimi metodami, za neomejeno časovno obdobje. Iz teh podatkov ni mogoče sklepati. Na spletni strani lahko operater razkrije specifične podatke (raso, etnično pripadnost, politično mnenje ali pripadnost stranke, verska ali druga prepričanja, članstvo v zastopniškem zastopstvu, zdravstveni status, nenormalno strast, spolno življenje in kazenski podatki) ne zbira uporabnikov. Obiskovalci spletnega mesta prostovoljno uporabljajo storitev. Uporabnik potrjuje, da se lahko naročilo v spletni trgovini odda šele po registraciji. Če je upravljavec na podlagi zakonskega pooblastila dolžan posredovati osebne podatke organu, mora izpolniti vse zahteve organa, tako bo zahtevek izpolnjen. Obiskovalec in uporabnik storitve potrdita in v zvezi s tem ne bodo nasprotovali. Upravljalec bo prejel modifikacijo podatkov, zahtevo po podatkih, za pridobivanje podatkov in obdelavo podatkov vsakega uporabnika in odgovoril čim prej, vendar najkasneje v 30 dneh. V spletni trgovini so lahko povezave do druge zunanje spletne strani. Operater ni odgovoren za prakse upravljanja podatkov na drugih spletnih straneh. Ta izjava velja samo za spletno trgovino, ki jo upravlja operater.

EVIDENCIRANJE TEHNIČNIH SPECIFIKACIJ POSLOVNIH

POSAMEZNIKOV

Med obiskom spletne strani shranjuje sistem podatke o IP-naslovu uporabnikov, kar lahko v nekaterih primerih vodi do zadevne osebe in operacijski sistem beleži vrsto brskalnika in naslov obiskane strani. Varnostno kopiranje podatkov je predvsem tehnične narave, bistveno je, da sistem deluje gladko. Drugi namen zapisovanja podatkov je analiza uporabniških navad, ustvarjanje statistike obiskovalcev, ki pomaga zagotoviti še višje standarde storitev. Podatki, ustvarjeni med analizo datotek dnevnika, niso povezani z drugimi informacijami, niti identiteta uporabnika ni identificirana.

REGISTRACIJA STRANKE

Če želi uporabnik nakupovati v spletni trgovini, ob prvem nakupu mora zagotoviti informacije o nakupu, na primer podatke o plačevanju in pošiljanju naročila, telefonsko številko, e-poštni naslov, ime kontaktne osebe in geslo za kasnejšo prijavo. Med registracijo lahko kupec navede zahtevo za e-novice. Kupec lahko kadar koli prekliče zahtevo za e-novice. Registracija bo potrjena po elektronski pošti. Kupec mora varno ravnati z geslom, ki ga je dodal. Če je po pravilni identifikaciji kupčevega edinstvenega identifikatorja in gesla identiteta kupca sklenila nepooblaščena tretja oseba, obdelovalec podatkov ni odgovoren za nastalo škodo ali pomanjkljivosti. Uporabniki vnesejo svoj e-poštni naslov, da jim ponudnik storitve pošlje tehnično sporočilo. Registrirani podatki bodo izbrisani iz sistema na zahtevo upravljalca. Zahteva za izbris velja le iz varnostnih razlogov, če uporabnik potrdi zahtevo za preklic uporabnika, tako da drugi ne more namerno ali zmotno izbrisati baze podatkov za registracijo.

PRIJAVA NA E-NOVICE

Obstajajo tudi druge načine za prejemanje e-novic v spletni trgovini poleg registracije. Če obiskovalec ni registriran uporabnik, lahko vnese svoj e-poštni naslov v spodnje polje za prijavo e-novice. S klikom na gumb za naročnino (POŠLJI) se strinjate, da želite prejemati e-novice od operaterja. Naročnik lahko kadarkoli zahteva e-novice na info@firstphone.si.

DELITEV MNENJA

Pisanje mnenj o posameznih izdelkih ne zahteva registracije, ker so pregledi prikazani preko vmesnika Facebook na strani izdelka, zato je za pisanje mnenj zahtehna registracija za Facebook-u. Ime in mnenje o izdelkih bodo javno objavljeni, zato lahko podate mnenje le, če to sprejmete. V vseh drugih primerih veljajo pravila za upravljanje podatkov Facebook-a!

PODATKI PONUDNIKA GOSTOVANJA

Podatki ponudnika gostovanja:

  • Ime podjetja: GenCloud Ltd.
  • Naslov: Bulgaria, Sofia (1836), bul. Vladimir Vazov 90, ent.2, floor.2
  • E-pošta: office@gencloud.bg

KONTAKT, PRITOŽBE

Podrobnosti o operaterju najdete na strani »Informacije«. Če stranka meni, da je upravljalec podatkov kršil pravico do zaščite svojih osebnih podatkov, lahko ravna v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov in razkrivanju javnih podatkov.

Vsebina košarice

Vsebina košarice:

Termék törölve. Visszaállítás
košarica je prazna